Drie genomineerden Conciërge van het Jaar-verkiezing bekend

Uit alle creatieve en hartverwarmende inzendingen is het gelukt om drie conciërges te selecteren die uiteindelijk kans maken op de titel Almeerse Conciërge van het Jaar 2021.

De shortlist bestaat uit de volgende conciërges in geheel willekeurige volgorde: Frank Kroon van De Bongerd, Peter de Jong van Syncope en Martin de Ridder van De Kraanvogel

“Het was weer een ontzettend leuke klus om samen met de mede-juryleden Meke Smeulders en Rachida Moreira Figueiredo door alle nominaties te gaan. Eerlijk gezegd is dit ieder jaar weer de leukste D66-vergadering” vertelt juryvoorzitter Sven van der Burg. “We hebben zulke mooie en creatieve inzendingen binnengekregen. We waren er alle drie weer van onder de indruk en dat maakt het kiezen beslist niet makkelijk.”’

In totaal zijn er 70 nominaties ingestuurd. De jury beoordeelt de inzendingen op creativiteit en enthousiasme. “We houden deze drie nog even in spanning”, vervolgt van der Burg. Volgende week vrijdag 11 februari wordt de inmiddels overbekende beker uitgereikt aan de winnaar, tot die tijd is het nagelbijten!”

Geschreven door