Luister Politiek Circus op zondagmiddag en dinsdagavond

De uitzending van de Podcast Politiek Circus van Almere DEZE WEEK is zondagmiddag vanaf 14.00 uur en dinsdag vanaf 22.00 uur op Omroep Almere te beluisteren. Journalisten Marcel Beijer en Robert Mienstra van Almere DEZE WEEK bespreken de politiek van afgelopen week. En dat gaat er niet altijd zachtzinnig toe.

In de uitzending van deze week is nieuwkomer en lijsttrekker Gladys Wielingen van BIJ1 Almere te gast bij Politiek Circus. Verschilt die partij veel van Denk of juist niet? En hoe links is BIJ1. Verder bespreken Beijer&Mienstra de heisa rond de Floriade en de Politieke Markt van afgelopen donderdag. Ook het campagnecircus komt aan bod.

Blijf op de hoogte van de Almeerse Politiek met Politiek Circus op Omroep Almere.

In het tweede uur de Almeerse podcast het Leugenbankje onder leiding van Mario Without

Geschreven door