Oefenwedstrijden Almeerse amateurclubs komend weekend.

Met de tweede helft van de competitie voor de deur spelen diverse clubs komende zaterdag en zondag oefenduels. Om straks weer optimaal een goede start te maken zijn deze wedstrijden zeer nuttig en wil men het wedstrijdritme snel weer terug hebben zodat men straks optimaal weer kan starten.

In Almere-Haven gaat tweedeklasser FC Almere zaterdag om 14.00 uur de strijd aan tegen zaterdag derdeklasser ASV De Dijk. Interim-coach Tjeerd Hof van FC Almere heeft gezien de wedstrijd van vorige week tegen Wasmeer meer inzicht gekregen in zijn huidige selectie en kan tegen De Dijk gaan zien hoe de selectie er nu voor staat. Over twee weken wacht dan op sportpark de Marken de ontmoeting tegen koploper HBOK 

Trainingskamp.

ASC Waterwijk de andere tweedeklasser speelt zaterdag niet want zij zijn donderdag vertrokken naar het spaanse Valencia voor een kort trainingskamp. De sfeer in de selectie is perfect laat trainer Ben Vis weten en ziet straks uit na het inhaalduel tegen sv Marken op 12 februari. Het duel op sportpark Rie Mastenbroek start om 15.00 uur.

Afgelopen weekend oefende Waterwijk tegen hoofdklasser ASV De Dijk. (1-1). De trainer merkt dat nog lang niet al zijn spelers klaar zijn voor de herstart van de competitie. De coach kan uit 22 spelers kiezen, dus zijn er veel mogelijkheden voor de ploeg van Ben Vis. Eerst maar zorgen dat de conditie weer op peil is laat de coach weten.

SC Buitenboys speelt komende zaterdag tegen tweedeklasser ASV Arsenal, dit duel speelt men op eigen veld en begint op de gebruikelijke tijd n.l. 15.00 uur.

Forza Almere speelt zaterdag ook vriendschappelijk en doet dat op eigen veld tegen FC Almere 023. De vierdeklasser wil straks op tijd in conditie zijn als de competitie start weer begint. De ploeg van Martijn Struijk speelt de eerste competitiewedstrijd thuis tegen NVC.

Geschreven door