Oefenwedstrijden weer van start…ASC Waterwijk tegen Hoofdklasser De Dijk.

Nadat de versoepelingen zijn ingevoerd mogen de clubs weer wedstrijden organiseren. Dit gebeurt a.s zaterdag al als FC Almere op bezoek gaat bij Wasmeer in Hilversum. Nadat bekend werd dat trainer Charly Olf de selectie van FC Almere niet meer zal begeleiden zal Tjeerd Hof hem voor de rest van het seizoen vervangen. Dit duel begint om half drie. Wasmeer is een zaterdag vierdeklasser. Over twee weken zal de competitie een vervolg krijgen dus zijn oefenwedstrijden  zeker van belang om het ritme terug te krijgen.

ASC Waterwijk speelt zaterdag ook een oefenduel en doet dat bij ASV De Dijk. Een mooie test voor de ploeg van Ben Vis want De Dijk speelt in de zondagHoofdklasse.Hier wordt om 14.45 uur gestart. Op 12 februari speelt Waterwijk dan weer de eerste wedstrijd in competitieverband.

Geschreven door