Proef Hospitaalstalling nieuw toegangssysteem

Binnenkort start in de Hospitaalstalling een proef met een nieuw toegangssysteem. Met deze proef wil de gemeente onderzoeken of deze manier van toegang uitnodigend en prettig is voor jou als bezoeker.

Hoe krijg je toegang?

De Hospitaalstalling is voor de proef afgesloten met een schuifdeur. Je kunt de stalling alleen nog binnenkomen met een QR-code. In de Hospitaalstalling worden binnenkort folders uitgedeeld waar een pasje met de QR-code opzit. Vervolgens zijn de schuifdeuren een aantal weken gesloten en kun je de stalling alleen nog in en uit met de QR-code. Voor jouw veiligheid zijn er beveiligingscamera’s opgehangen. Met dit nieuwe systeem kan je de stalling 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruiken. Zolang de proef loopt kun je alleen toegang krijgen tot deze stalling met de QR-code.

Hoe bevalt dit systeem?

Bij de folder die je krijgt zit een korte enquête. Hiermee wil de gemeente graag te weten komen van jouw als gebruiker of dit nieuwe systeem bevalt. Ook horen we graag of je ideeën hebt voor verbetering. Je helpt enorm met het invullen van deze vragenlijst. Alleen met jouw mening weten we wat werkt. De vragenlijst kun je gelijk invullen, afscheuren en achterlaten in de daarvoor bestemde brievenbus in de fietsenstalling. 

QR-code aanvragen of verloren?

In de Stadhuispromenade en Schrijversstraat kan je tijdens de reguliere openingstijden bij de beheerder een nieuwe QR-code aanvragen.

Geschreven door