Stem jij ook op Kelly Baljet, 18 jaar en finalist van Miss Beauty of Flevoland!

Miss Beauty of Flevoland, ja eigenlijk durfde ik überhaupt niet eens te denken aan het idee van een finalist zijn begint Kelly met haar verhaal. Ik melden me aan met het idee van ik zie het wel, kijk waar ik nu sta! Finalist van Miss Beauty of Flevoland!

Maar geloof me dit doe ik zeker niet zomaar. Dit is niet zo 1,2,3 in mij opgekomen, hier is echt over nagedacht. Ik heb namelijk altijd het gevoel gehad dat ik iets wilde betekenen voor anderen, ik wil mijn stem laten horen en nu kwam eindelijk mijn kans op mijn pad gewandeld. Ik ben Kelly Baljet, ik ben een stevige meid en ik heb een haarziekte! Dit zeg ik nu heel makkelijk, maar geloof me dit heeft jaren geduurd. Elke dag weer was school een uitdaging voor mij. Elke dag opmerkingen, elke dag een masker op, elke dag met schaamte in de spiegel kijken, elke dag weer…

Het breekt je op, en ook ik hield dit niet lang vol. Ik voelde me niet begrepen, en niet gesteund. Een verdwaalde puber met een bril, veel haaruitval, een pruik, een beugel en aardig wat curves. Dit is een periode in mijn leven die zwaar was, maar het heeft me ook gemaakt tot wie ik nu ben. Na al mijn levens lessen heb ik geleerd om van mezelf te houden, ik ben nu een paar jaar ouder en een paar jaar wijzer. Ik wil de jongeren mee geven dat ze mogen zijn wie ze zijn. En nu weet ik dat jullie dit lezen en denken blehh weer zo één, maar geloof me neem het van iemand aan.

Die persoon zul je je hele leven dankbaar zijn! Als mijn droom vervuld mag en kan worden als Miss Beauty of Flevoland 2022, ga ik me inzetten voor de jongeren! En niet alleen voor de jongeren, eigenlijk voor iedereen. Ik vind dat je mag zijn wie je wil zijn, ongeacht je uiterlijk, je sekse, je maat, je haarkleur, je lengte en zo kan ik nog wel eventjes door gaan! Je bent wie je bent! En dat hoeft niemand maar dan ook niemand te veranderen!

Wil jij zorgen dat Kelly de nieuwe Miss Beauty of Flevoland word? 

SMS DAN naar 3010 :

Poll Flevoland Kelly 

(Let op! Een stem kost €1,10) 

Geschreven door