Mogen we even voorstellen, Mijn naam is Sanne Schulz en ben 19 jaar. Ik ben finalist van Miss Beauty of

Flevoland 2023 en zou graag mijn verhaal de wereld in brengen. Ik zit in mijn tweede jaar van farmaceutische wetenschappen aan de universiteit van Utrecht en werk ik bij Loogman.

Naast werken en studeren ben ik ook mantelzorger voor mijn moeder. Zij is in 2012 gediagnosticeerd met IIH (een hersenbeschadiging) en sinds 4 februari 2013 heeft zij een drain. Dit heeft heel veel invloed gehad op zowel haar als ons gezin. Voor mij heeft dit geleid tot de eetstoornis ARFID. ARFID is een eet en voedingsstoornis waar een individu zich erg veel regels op legt over wat hij/zij wel en niet mag eten en ook de manier waarop. Dit heeft erg veel negatieve invloeden en heb hier  in 2022 eindelijk hulp voor gezocht.

Al deze factoren hebben ertoe geleid dat ik niet in mijzelf geloofde en mij vertelde dat ik toch niet mee zou kunnen doen aan Miss Beauty of Flevoland. Ik doe ook mee aan Miss Beauty of Flevoland om meiden die ook een slecht zelfvertrouwen hebben te laten zien dat ze er wel echt mogen zijn en hun dromen moeten volgen.

Sanne Schulz

Finalist Miss Beauty Of Flevoland 2023

Stemmen op “Poll Flevoland Sanne”” naar 3010

Geschreven door