Uitnodiging bewonersavond woontorens Cascadepark

De gemeente nodigt u graag uit voor een bijeenkomst over de volgende stap in het ontwerpproces van de woontorens in het Cascadepark, de inrichting van het noordelijke deel van het cascadepark (vanaf de kinderopvang tot de Godendreef) en de verkeersontsluiting van de parkeergarage van de 2 woontorens.

De ontwikkelaar VORM en het architectenbureau zullen de bouwplannen toelichten. De gemeente licht de hoofdstructuur van de inrichting van het park en de geplande verkeersontsluiting toe.  De gemeente wil inventariseren wat – binnen de hoofdstructuur – de wensen zijn qua inrichting van het park. Je kunt je ideeën en opmerkingen delen en er is gelegenheid om vragen te stellen.

Deze bijeenkomst is op maandag 7 maart van 19.00- 20.30 uur in het Topsportcentrum (Pierre de Coubertinplein 4).

Deelnemen bewonersbijeenkomst

Heb je interesse om deel te nemen aan deze bijeenkomst, mail dan naar Sandra Brunekreef: sbbrunekreef@almere.nl (projectassistent gebiedsontwikkeling). Geef in deze mail ook aan dat wij jouw e-mailadres mogen gebruiken om je het verslag van de bijeenkomst te sturen en je verder op de hoogte te kunnen houden over het traject. Graag zien ze jouw aanmelding tegemoet.

Geschreven door