Hackhelpdesk.nl: eerste hulp bij cybercrime voor ondernemers

1 op de 5 mkb’ers is elk jaar slachtoffer van internetcriminaliteit, ook wel cybercrime. Zoals Ransomware, phishing of identiteitsfraude.

Dat heeft vaak grote gevolgen: je raakt grote geldbedragen of al je gegevens kwijt. In sommige gevallen wordt zelfs je hele bedrijfsvoering platgelegd. Wat kun je dan het beste doen? 

Als je slachtoffer bent van cybercrime in welke vorm dan ook en je hebt geen crisisplan, wil je weten wat je moet doen. Op Hackhelpdesk.nl vind je een handig stappenplan dat je helpt om (meer) schade te voorkomen.

Voorkomen van cybercrime

Je kunt zelf veel doen om cybercriminelen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Hackhelpdesk.nl legt je uit hoe je ervoor zorgt dat jouw basisbeveiliging op orde is. Ook vind je er een overzicht van de meest voorkomende vormen van cybercrime met tips om te voorkomen dat je er slachtoffer van wordt.

Hackhelpdesk.nl is een initiatief van het Centrum voor Criminaliteitsprev

Geschreven door