Onderwijsdebat in Casa Casla, zondag 13 maart 15.00 uur.

Onderwijsverkiezingsdebat in Casa Casla De onderwijsbesturen in Almere en Stichting Casa Casla organiseren op zondag 13 maart een onderwijsdebat in cultuurcentrum Casa Casla.

Het debat gaat onder meer over het onderwijsmanifest ‘Sterk onderwijs: de motor van Almere’ dat de besturen onlangs hebben aangeboden aan alle politieke partijen die meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen. In het manifest wordt ingegaan op het lerarentekort in Almere, de huisvestingsproblematiek voor startende docenten en de aansluiting tussen economie en onderwijs.

Het debat begint om 15.00 uur, duurt ongeveer anderhalf uur en staat onder leiding van Odeke de Jong, journalist en presentatrice bij Omroep Flevoland. Er is ruimte voor ongeveer 100 belangstellenden met vrije inloop. Vol is vol, dus kom op tijd. Adres Casa Casla: Weerwaterplein 3, Almere Stad.

Geschreven door