Beslissende fase breekt aan… Derby vrouwen Buitenboys tegen Waterwijk.

Zaterdag en zondag staan er weer een paar aardige wedstrijden op het programma voor het amateurvoetbal in Almere.

ASC Waterwijk zal in 2A tegen DVVA de punten in huis moeten houden wil men HBOK niet uit het oog verliezen,dat geldt ook voor HBOK natuurlijk. Beiden teams hebben namelijk 40 punten uit 16 duels.

FC Almere gaat weer een moeilijk duel tegemoet bij EDO dat ook onderaan bengelt. Bij winst voor Almere zou het misschien de laatste wedstrijden nog spannend kunnen worden.

SC Buitenboys ontvangt in 3B nummer twee Wartburgia en komt men tot winst lijkt Buitenboys de titel niet meer kunnen ontgaan. Ook nummer drie EVC ligt nog op de loer en heeft evenveel punten als Wartburgia. Buitenboys staat 10 punten voor op dit duo.

In de derde klasse A bij de vrouwen de derby Buitenboys- Waterwijk. Waterwijk sttat 5 punten achter koploper Real Sranang. Buitenboys staat op plek 8 in deze klasse.Trainer Pourchez van Waterwijk ziet uit naar een sportieve en leuke wedstrijd, “ Mijn ploeg heeft de afgelopen week goed getraind en heeft zin in deze derby. Ook keepster Mayke Kok is genezen van een gebroken vinger en gaat weer onder de lat beginnen. Waterwijk is er dus klaar voor en zullen we zien hoe het deze middag uitpakt “ ,aldus de trainer van Waterwijk. Het duel op sportpark Polderkwartier begint zaterdag om 15.00 uur.

Forza Almere speelt a.s donderdag pas en ontmoet dan TABA in een uitwedstrijd.

Geschreven door