Gaat Waterwijk HBOK van koppositie verdringen?

Zaterdag de wedstrijd van de waarheid op sportpark Rie Mastenbroek. In de tweede klasse A krijgt Waterwijk de kans om weer koploper te worden. Bij winst is dat een feit en komt men een punt boven HBOK dat nu nog twee punten op de Almeerders voorstaat. 

Het belooft een spannend duel te worden dat zeker aardig wat toeschouwers zal trekken. Mocht Waterwijk de Zunderdorpers verslaan zal het feest beginnen met in derde helft optreden van entertainer Henk Schulz.

In dezelfde klasse krijgt FC Almere de kans om drie punten in eigen huis te houden,dat zou dan moeten gebeuren tegen OSV. Mocht concurrent EDO verliezen dan zou Almere ook op elf punten kunnen komen en wordt het nog spannender in de onderste regionen.

Bij Almere willen ze graag weer eens winnen want men wil behouden blijven voor de tweede klasse. Dat het voor de Almeerders weer een lastige wedstrijd wordt is wel zeker.

In de derde klasse B kan Buitenboys de titel bijna niet meer ontgaan. De ploeg uit Almere-Buiten staat fier aan kop en heeft tien punten voorsprong op nummer twee EVC.

Zaterdag gaat het team van Mark Steur op bezoek bij sc Buitenveldert dat zeker geen makkelijke tegenstander is. Bij winst is het dus een kwestie van tijd voordat men de vlag kan hijsen.

In de vierde klasse F speelt Forza Almere thuis tegen Eemnes. De heenwedstrijd werd destijds een forse overwinning voor de gasten. Forza heeft zich inmiddels goed hersteld en staat nu vierde op de ranglijst. Mogelijk zit er een revanche in tegen deze tegenstander.

Het vrouwenteam van Waterwijk ontvangt De Meer en zal men winst willen boeken op de Amsterdammers. Waterwijk staat twee punten achter op koploper Real Sranang dus kansen genoeg om het seizoen nog mooi af te sluiten. Buitenboys vrouwen heeft zaterdag vrijaf.

Waterwijk zondag gaat op bezoek bij WVHEDW en zal de punten hard nodig hebben om niet verder naar onderen te zakken op de ranglijst. Bij winst klimt men weer een paar plaatsen.

Geschreven door