Openingsdag bij BSC Almere weer groot succes

Het werd weer een sportieve happening met veel jeugd en veel publiek op het sportcomplex van de Base & Softball Club. Er staat weer een nieuw seizoen voor de deur en het bestuur en alle leden hebben er dan ook weer veel zin in om het komende seizoen te doen laten slagen.

Organisatie.  Betreft de organisatie ziet het er allemaal weer goed uit en moeten de teams het komend seizoen weer van zich laten spreken. Dat moet gaan lukken laten leden van de club weten en zijn weer super enthousiast om er weer iets moois van te maken. 

Dat uit zich in een vitale vereniging met een opvallend grote leden groei en de regelmatige aanwezigheid van BSC Almere op de sociale media en het organiseren van uitstekende club clinics en grote nationale- en internationale toernooien. Kortom een zeer levendige club waar de leden graag hun favoriete sport beoefenen.De kompetities draaien alweer vanaf nu en krijgt ieder team weer de kans om dit seizoen hoog te eindigen.

Jubileum.  Volgend jaar hoopt de club hun veertig jarig bestaan te vieren wat natuurlijk een reuze happening gaat worden.

Geschreven door