BSC Almere is de Honkbal & Softbal Vereniging van het Jaar 2021

Namens de KNBSB reikte Tjerk Smeets deze eervolle Club Award op 27 november namens de bond uit, aan een trotse clubvoorzitter Frank Groen.

Wat een enorme verrassing en tegelijkertijd ook grote waardering voor de Almeerse honkbal en softbal vereniging. Dat op de drempel van het veertig jarig bestaan volgend jaar. De prestigieuze jaarlijkse onderscheiding viel BSC Almere ten deel vanwege met name de nu financieel gezonde staat, dat na een lange periode van financiële uitdagingen. De opmerkelijk volle inzet op ´verduurzaming´ en in het bijzonder tevens, het nastreven van een veilig sportklimaat.

Dat uit zich in een vitale vereniging met een opvallend grote leden groei en de regelmatige aanwezigheid van BSC Almere op de sociale media en het organiseren van uitstekende club clinics en grote nationale- en internationale toernooien. De uitstekende samenwerking met de Gemeente Almere en Provincie Flevoland. Het enorme werk door clubvrijwilligers. De fantastische sportpark accommodatie. Die tomeloze energie, de prachtige locatie én de nieuwe naam dragen mede bij aan het succes en daardoor floreert de club weer als één der grootste verengingen van Midden-Nederland. BSC Almere, the best of 2021.

Geschreven door