Almeerse kinderen als bazen van de stad

Waan je in de wereld van de bazen van de stad. Almeerse kinderen nemen het over!

Vanuit allerlei hoeken van de stad werken kinderen aan een geheim project waar zij met spoken word, digital art, rap, een live band, brassband en beeldende kunst in hun eigen voorstelling ‘BAZEN’ laten zien wat zij zouden doen als ze de baas van hun stad zouden zijn.

De kaartverkoop van BAZEN is gestart

Het geheime project ‘BAZEN’ is een voorstelling die in het weekend van 2 en 3 juli te zien in en rondom Casa Casla aan het Deventerpad in Almere Centrum. Een dynamisch en bruisend stukje Almere waarin de bijzondere architectuur het decor vormt van de voorstelling. Het publiek verzamelt zich bij Casa Casla om daarna elk onderdeel van de voorstelling op een andere locatie in de buurt te zien spelen. De kaarten voor de voorstelling zijn nu aan te schaffen via www.kleurincultuur.com of via de QR code op de poster.

Wijkgerichte workshopreeksen als uitgangspunt

De deelnemende kinderen hebben zich opgeven voor verschillende workshops door de hele stad heen. Wat er in die workshops gemaakt is, zal in de voorstelling te zien zijn. Kleur in Cultuur werkt hierbij nauw samen met de kinderopbouwwerkers van Welzijnsorganisatie de Schoor en met theatermakers van Groot Wild.

Geschreven door