Feestelijke opening origineel Flower Power Werk

Zondag 7 mei is er een feestelijk openingsmomentje in Casa Casla-Almere: Meet the makers!

Makers van geëxposeerd origineel Flower Power Werk komen bijeen en je kunt makkelijk met hen in contact komen. Co-creatie van bloemen kunst voor buiten? Het kan ter plekke.
Kom kennismaken met kunst talent uit Almere, laat je inspireren en jouw eigen talent zien.

2e bloei kunstwerk: origineel Flower Power Werk

In Casa Casla is de expositie van origineel werk van het Flower Power Walk-project op de Wandellaan vorig jaar. Hier hing, gefotografeerd en uitvergroot, hun werk op buitendoeken van 3.35 x 1.75m.
In deze mei-expositie krijgt de bloemenkunst een 2e bloei met origineel kunstwerk. Kleiner en soms driedimensionaal zoals de kunst met doppen van eierdozen gemaakt en handgeknoopt tapijt. Anders dus.

Connect by art creation

Zoek en ontdek de verschillen in techniek en mede door culturele achtergrond. Almere is een multiculturele stad. Aan het Flower Power project hebben makers van jong tot oud en uit verschillende culturen deelgenomen, waaronder India, Iran en Caribisch gebied. Zeven groepen amateurkunstenaars (begeleid door 7 professioneel kunstenaars) hebben tijdens het project elkaar, hun werk en technieken leren kennen. Ze hebben hun talent kunnen ontwikkelen. Op zondag 7 mei nieuwe verbindingen?: Let’s connect by art creation. Colorful Almere.

Locatie: Casa Casla, Weerwaterplein 3 Almere. Inloop 13.30. Tijden:14.00-16.00

Meer info over expo zie: www.flowerpowerwalk.nl/ en socials

Flower Power FPW in casa casla s

Geschreven door