Doe auditie voor het leukste jeugdorkest van Almere en speel volgend jaar mee in Het Concertgebouw 

Op vrijdag 17 juni 2022 worden de jaarlijkse audities gehouden voor het Almeers Jeugd Symfonie Orkest (AJSO). Kom auditie doen en bemachtig een plek in het leukste jeugdorkest van Almere! Misschien speel je volgend jaar al mee tijdens het jubileumconcert in Het Concertgebouw van Amsterdam.

Het AJSO zoekt muzikanten op alle instrumenten die in een symfonieorkest nodig zijn. Tijdens de auditie speel je een verplicht stuk, een stuk naar keuze en een toonladder over minimaal twee octaven. Na aanmelding via de website van stichting AJSO ontvang je meer informatie.

Muzikanten die nog te jong zijn voor het AJSO kunnen meestal terecht in een van de andere AJSO-opleidingsorkesten. Kijk voor meer informatie op www.ajso.nl.

Klik voor de flyer


Geschreven door