Geen winst voor Waterwijk,Buitenboys en FC Almere.

ASC Waterwijk heeft in de tweede klasse A dinsdagavond dure punten laten liggen tegen Aalsmeer. De ploeg van trainer Ben Vis kwam niet verder dan 1-1 en zag HBOK(winst op AMVJ) uitlopen in de strijd voor het kampioenschap. Douwe Willemars scoorde het doelpunt van Waterwijk tegen Aalsmeer.Koploper HBOK staat nu vier punten los van Waterwijk met nog vier duel te spelen. Hier is nog spanning genoeg wie er met de titel vandoor gaat.

Degradatiespook.

FC Almere verloor voor de zoveelste keer en nu ging sv Zandvoort er met de winst vandoor. Degradatie is nu niet ver weg meer voor de ploeg uit Almere-Haven. Als men de komende wedstrijd verliest en de concurrentie wint is het doek gevallen voor de ploeg van Tjeerd Hof.

Tweede verlies.

Een klasse lager verloor koploper Buitenboys ook, Jos/Watergraafsmeer won voor de tweede keer dit seizoen van de Almeerders. Buitenboys staat nog fier op kop in 3B en kan binnenkort de kampioensvlag wel hijsen.

Komend weekend is FC Almere vrij en krijgt Waterwijk bezoek van ASV Arsenal, Buitenboys ontvangt op sportpark Polderkwartier dan sv Kadoelen.

foto FC Aalsmeer.: Spelmoment uit de wedstrijd Aalsmeer-Waterwijk.

Geschreven door