Multisport- en cultuurdag in Almere voor doven en slechthorenden

Op zaterdag 18 juni 2022 is er een multisport- en cultuurdag in Almere. Speciaal voor mensen die doof of slechthorend zijn. Van jong tot oud én met of zonder sportervaring. Op deze dag kun je meerdere sporten uitproberen. Voor kinderen en jongeren zijn er daarnaast creatieve workshops. Zo kun je al spelend en ontdekkend kennis maken met kunst en cultuur.

Locatie: Sporthal Haven in Almere, Parkwerf 138
Wanneer: zaterdag 18 juni van 10.00 tot 14.00 uur
Toegang: gratis

Tijdens de dag zijn er tolken aanwezig. Je mag ook zelf een buddy meenemen en hij of zij mag natuurlijk ook meedoen.

Wil jij meedoen?

Je kunt nu al laten weten of je meedoet. Dat kan door een mail te sturen naar info@gehandicaptensport.nl onder vermelding van ‘multisportcultuurdag’. Je ontvangt medio mei een mail met meer informatie over het aanbod en hoe je je kunt inschrijven.

Informatie voor trainers en sportaanbieders

Ben je sportaanbieder of trainer in de regio Almere? Dan is het mogelijk een sportactiviteit aan te bieden. Je krijgt dan ook de mogelijkheid om voorafgaand een deskundigheidstraining te volgen over het begeleiden van dove en slechthorende sporters. Interesse? Neem dan contact op via de mail: info@gehandicaptensport.nl.

Organisatie

De dag wordt mogelijk gemaakt door Gehandicaptensport NederlandGemeente AlmereKleur in CultuurDe Schoor Almere en Deelkracht.

Geschreven door