A6 richting Emmeloord dicht voor onderhoudsbeurt asfalt

De A6 gaat twee nachten dicht tussen Lelystad en Emmeloord in verband met werkzaamheden aan het asfalt.

In de nacht van dinsdag op woensdag gaat het om het traject tussen Lelystad-Noord (afrit 11) en Urk (afrit 13). De weg wordt om 19:30 uur afgesloten en moet rond 05:30 weer opengaan. Het verkeer wordt vanaf Lelystad-Noord omgeleid via de N307 (tot Kampen) en de N50 naar de A6 (knooppunt Emmeloord).

In de nacht van woensdag op donderdag wordt de weg aangepakt tussen Swifterbant (afrit 12) en Emmeloord-West (afrit 14). De A6 is dicht tussen De Abt en Emmeloord-West (afrit 14). Toerit 13 vanaf Urk en de toe- en afrit Emmeloord-West (14) zijn ook afgesloten. Er wordt een omleiding ingesteld. De werkzaamheden in deze nacht moeten rond 06:30 uur zijn afgerond.

Geschreven door