Een staande ovatie en een daverend applaus ontving Theatergroep SubSub voor ROUWKOST

Dat kregen de subbies van Theatergroep SubSub tijdens de première. Naast de staande ovatie stromen er reacties binnen zoals deze: “De première van ROUWKOST, de nieuwe voorstelling van Theatergroep SubSub.

Over verlies en rouw,  en hoe iedereen daar op zijn eigen manier mee omgaat. Knap gespeeld en mooi gezongen. Brok in mijn keel, maar ook veel gelachen. En een positieve noot aan het einde, zodat je toch met een licht gevoel de zaal verlaat. Stof tot nadenken en napraten. Chapeau!”

“De try-out van vanavond vond ik ontroerend, verwarrend, confronterend, heftig én lachen. Veel tegelijk, en voor iedereen weer anders; net als rouw zelf. En vooral: heel goed gespeeld, complimenten!”

De voorstelling is te zien t/m 25 juni 2022, tickets via: subsub.nl/rouwkost

Over het jongerengezelschap van Flevoland

Theatergroep SubSub is hèt jongerengezelschap van Flevoland. Ontstaan vanuit Theatergroep Suburbia, is zij sinds 2017 een zelfstandige theatergroep en produceert zij meerdere voorstellingen per jaar.

SubSub is gefascineerd door het thema identiteit. Wie ben je? Waarom maak je bepaalde keuzes in je leven? En hoever ga je om te zijn wie je bent? Deze vragen stellen we onszelf, de acteurs en het publiek in de voorstellingen van SubSub.

Foto Claudia Kamergoroski

Geschreven door