Flevopenningen Haringparty 24 juni op Bataviawerf

Haringparty 2022

Na een coronapauze van twee jaar wordt er dit jaar weer een haringparty georganiseerd door de Stichting Flevopenningen.

De populaire Flevopenning Haringparty wordt dit keer gehouden op vrijdag 24 juni op de Bataviawerf in Lelystad.

Netwerken

De Flevolandse Haringparty is een unieke kans om te netwerken met collega ondernemers, bestuurders en lokale politici.  De party wordt gezien als hit netwerkevenement van het jaar, mis het dus niet! De provinciebrede Haringparty wordt sinds 2016 door FlevolandWerkt! in samenwerking met de Stichting Flevopenningen georganiseerd.

Het jaarlijkse podium voor ondernemers, werkgevers, politici en bestuurders uit Flevoland, wordt altijd zeer druk bezocht. Het centrale thema van de Haringparty is inclusief werkgeverschap, waarmee een inclusieve arbeidsmarkt wordt gerealiseerd waarin niemand aan de kant staat.

Ondernemers, bedrijven en instellingen kunnen zich hier aanmelden.

Haringparty 2022

Geschreven door