BSC Almere blij met samenwerking BENNY’s CHICKEN.

Benny’s meets Baseball BENNY’S CHICKEN! Wie kent hun opvallende en gastvrije stands nog niet op vele markten in Ally City. Met heerlijke ovenverse kip producten, voor ieders wil en smaak. Liefhebbers genieten er volop van. BSC ALMERE! De actieve honkbal- en softbal club, op het prachtige sportpark ‘Fanny Blankers-Koen’. Met inmiddels meer dan 350 leden, nationaal en internationaal bekend van fantastische toernooien. Partners inmiddels. Steun en support. Benny’s Chicken gaat de clubleden in 2022 culinair verwennen met populair baseball-, maar zeker ook softball ‘Fastfood’. Betekent, lekker genieten bij BSC Almere. Bedrijf- en club voormannen Martin van der Steeg en Frank Groen weten dat als oude honkbal dieren.

Bijna tachtig jaar.

Kenmerkend daarvoor de beide logo’s. ‘Chicken & Magpie’ meet, want bovenal: Liefde voor de sport! Benny’s Chicken is meer dan tachtig jaar een gevestigde naam, uit onze oude hoofdstad Amsterdam. BSC Almere is bijna veertig jaar. Prachtige leeftijd voor de sportvereniging, uit onze jonge polderstad. Deze ‘verse’ samenwerking, gaat vast bijdragen aan een heerlijk vieren van dat historische jubileum!

Geschreven door