Your Musiqskool start Crowdfunding voor End of Season Podium & oprichting stichting

Na 2 jaar kan Your Musiqskool, van het radioprogramma Your Musiq Live, samenwerkingspartner van Omroep Almere/ Wakker Worden Met, eindelijk het End of Season Concert live op locatie met publiek organiseren!

Een lokaal evenement waar onze studenten en jong talent in de spotlights staan en hun muzikaal talent mogen laten zien en waarbij we altijd kunnen rekenen op grote belangstelling en groot aantal bezoekers binnen en buiten de muziekschool.

Onze 9e editie en jubileum editie willen we dit seizoen organiseren op zaterdag 2 juli. Na 2 seizoenen voornamelijk online les door corona, online concerten kunnen de leerlingen, ouders, familie, vrienden maar ook bewoners uit Almere eindelijk weer genieten van live muziek gespeeld door Almeerse jeugd. Ook is het een podium waar talenten als jazzvocalist Jaïnda (Mathijs gaat door, Flevo Jazzfestival) en Benthe Renee (Kunstbende) hun ervaring hebben opgedaan.

Help ons het End of Season mogelijk te maken en steun toekomstige almeerse musici!

Om het End of Season mogelijk te maken, zijn we dit jaar zowel een crowdfunding gestart via Voordekunst. Met de actie willen we zowel het EOS mogelijk maken en de oprichting van onze stichting realiseren, zodat we met onze projecten zoals End Of Season & radioshow Your Musiq Live, almeerse jeugd kunnen blijven helpen in hun muzikale ontwikkeling. De tickets zijn onderdeel van de crowdfunding, ook kan je al doneren vanaf 10 euro. De actie loopt t/m 24 juni, en op dit moment, za 11 juni staan we op 67%.

ZA 2 JULI END OF SEASON MIDDAGPROGRAMMA YOUNG ONES T/M 12 JAAR
YMS students t/m 12 jaar
Zaal open: 13.45 Start programma: 14.15 – 16.15


ZA 2 JULI AVONDPROGRAMMA EOS ON STAGE
YMS students vanaf 12 (v.o.)
Zaal open: 18.45 Start programma: 19.15 – 21.30 Afsluiting met het talentblok

LOCATIE Smit Sound Service, Steiger 200, 1351 AW Almere.

INFORMATIE & DONEREN
Doneer of sponsor als bedrijf via Voordekunst
Uitleg over de tickets
yourmusiqskool.nl | jouwinfo@yourmusiqskool.nl


Geschreven door