Zaterdag 17/12 Your Musiq Live ‘Christmas’ bij Ally On Ice

Morgen, zaterdagmiddag 17 december de tweede kersteditie van Your Musiq Live bij Ally On Ice de op het Forum in Almere Stad met live optredens van jong zangtalent van Your Musiqskool.

Tussen 12.00 en 15.00 bij Ally On Ice zingen zangtalenten Auk, Dionysha en Elisa van muziekschool Your Musiqskool onder begeleiding van YMS oprichter Julia Olthoff op tijdens Your Musiq Live Christmas, de live show van muziekschool Your Musiqskool i.s.m. Wakker Worden Met Johan bij Omroep Almere.
Van de bekende meezing kerstclassics voor iedereen, tot hits van nu in een pop of jazzjasje. Kom genieten van live muziek en schaatsen bij Ally One Ice.

Programma Your Musiq Live Christmas Edition
12.15 – 13.15 Your Musiq Live Blok 1
14.15 – 14.50 Your Musiq Live blok 2

Ook zingt Popkoor Binnenste Buiten live op de ijsbaan op de andere blokken (13.30 en om 15.00)!
Kortom een muzikaal programma met veel ijs- en schaatsplezier!

Over Your Musiq Live
Met Your Musiq Live biedt Your Musiqskool i.s.m. radioprogramma Wakker Worden Met Johan, een live platform voor jong talent en jonge upcoming artists uit Almere en omgeving. Ook draait Johan weer de leukste kersthits en…heb je een verzoekje geef het live door op de ijsbaan. Kom dan naar Ally On Ice ijsbaan op het Forum in Almere Centrum en vertel het live in de uitzending! En op zaterdag 17/12 zijn we er weer! Liever vanuit huis meekijken? Kijk dan live mee via omroep almere

Toegang tot de ijsbaan | Openingstijden
Toegang inclusief schaatsen kost 2,50. Maar overal in bij verschillende winkels kan je een voucher hiervoor krijgen! Kom een rondje schaatsen en zing mee! Of op vertoon van de gratis klantenkaart die bij het VVV kantoor gratis kan worden opgehaald.
Voor openingstijden van Ally On Ice zie de website van almerecentrum.nl


Meer over de muziek en zanglessen van muziekschool Your Musiqskool
Wil je meer weten over de muziek – en zanglessen bij Your Musiqskool?
Vraag dan informatie of een proefles aan. Voor dagelijkse updates volg Your Musiqskool op Instagram of Facebook.Geschreven door