Aanhouding na agressief gedrag tegen brandweer in Almere Haven

Vrijdagavond omstreeks 22.26 uur vond er overlast plaats bij een woning aan de Achterwerf in Haven

Bij een woning stond een vuurton/vuurkorf aan waar hoge vlammen uitkwamen en voor rookoverlast zorgde, waarop de brandweer is gebeld. “Toen de brandweer ter plaatse kwam bleek het te gaan om een ongecontroleerde buitenbrand en er werd door de omgeving agressief gereageerd naar de brandweer, daarom heeft de brandweer aangifte gedaan bij de politie”, aldus de woordvoerder van Brandweer Flevoland.

Al snel kwam de politie met meerdere eenheden. Volgens de woordvoerder van Politie Midden Nederland, werd na aankomst van de brandweer door een man agressief gereageerd tegen de brandweer en is hierop aangehouden door de politie. De politie onderzoekt het voorval. Er zijn geen gewonden gevallen.

Foto AS Media

Geschreven door