Almere City FC wil zich nog meer versterken

De selectie is van Almere City is nog niet compleet, maar de club heeft nog tot 31 augustus om nieuwe spelers vast te leggen. 

Tot dusverre heeft Almere City zich alleen versterkt met drie buitenlandse spelers: Anthony Limbombe, Faiz Mattoir en José Pasqual Alba Seva.

Meest opvallende naam is Anthony Limbombe. De Belgische buitenspeler, die in Nederland furore maakte bij N.E.C. Nijmegen, stond recentelijk nog onder contract bij FC Nantes in de Franse Ligue 1 (het hoogste niveau).

Limbombe heeft Champions League ervaring en werd een paar jaar geleden nog voor 8 miljoen euro door Nantes van Club Brugge gekocht. In Frankrijk kwam de 27-jarige Limbombe de laatste twee jaar nauwelijks aan spelen toe en daarom hoopt de eenvoudig Belgisch international in Almere zijn carrière een nieuwe impuls te kunnen geven. 

Genoeg mogelijkheden bij City FC, en de komende weken zal men ongetwijfeld nog hun slag slaan om goed voorbereid de competitie te beginnen.

Geschreven door