Meld je nog aan voor Stadsgesprek Sociale Woningbouw

n de serie Stadsgesprekken wordt dinsdag 12 juli gesproken over de woningnood in Almere. De interesse voor dit onderwerp is groot. Meer dan dertig mensen hebben zich al opgegeven. Wie het gesprek bij wil wonen kan zich nog aanmelden via info@casacasla.nl 

De stadsgesprekken zijn een initiatief van Casa Casla en Almere DEZE WEEK en zijn in het leven geroepen na de dramatisch slechte verkiezingsopkomst tijdens gemeenteraadsverkiezingen. De eerste drie bijeenkomsten waren zeer betekenisvol en hadden ook politiek hun weerslag. 

Sociale woningbouw

Dinsdag 12 juli staat het thema woningnood centraal. De vraag naar sociale huurwoningen is groot. Het is zeker voor jongeren lastig om aan een woning te komen en ook ouderen willen hun woning wel uit, als er maar een goed woonalternatief voor ze is. Wettelijk moet Almere 30% aan sociale huurwoningen aanbieden, dat percentage wordt niet gehaald. Moet er een inhaalslag komen? Zijn er andere slimme manieren?
Almeerders kunnen tijdens het vierde stadsgesprek meepraten hoe de gemeente dit probleem snel en adequaat kan oplossen.

Laat je mening horen!

Laat je mening horen tijdens het vierde stadsgesprek over Wachttijd Sociaal Wonen bij Casa Casla aan het Weerwaterplein 3. De toegang is gratis en je bent van harte welkom. De bijeenkomst is op 12 juli en begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur. Aanmelden kan via info@casacasla.nl
Je stem wordt gehoord, want ook raadsleden zullen aanwezig zijn om mee te luisteren.

Geschreven door