Openingsconcerten Podium Poort

Podium Poort, het kleinschalige concertpodium van pianist Mark Kirkenier aan de Zeussingel 41, wordt komend week officieel geopend. 

Na de officiële opening op zaterdag 3 september, wordt Podium Poort op 4 september muzikaal ingezegend met een duo-concert van pianist & componist Mark Kirkenier en zangeres Caren Polderman. Er vindt een ochtend- en middagconcert plaats, van 10.30 uur tot 12.00 uur en van 14.30 uur tot 16.00 uur. Kaarten á 20 euro (tweede persoon voor de helft van de prijs) zijn te bestellen via info@mkmusic.nl.

Daarnaast is er ook ticketverkoop aan de deur. Er is plek voor maximaal 45 bezoekers. Het openingsweekend is de kick-off van een zeer gevarieerd aanbod aan programmering, met onder meer klassiek, jazz, kleinkunst & cabaret, wereldmuziek, open podia en nog veel meer!

Geschreven door