Wie heeft de hoogste zonnebloem?

CDA Almere geeft 20 kaarten voor Schouwburg Almere weg

Tijdens de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen heeft CDA Almere 20.000 zakjes met zonnebloemzaadjes uitgedeeld. Inmiddels hebben vele Almeerders de zaadjes tot wasdom gebracht en de eerste foto’s van zonnebloemen komen bij ons binnen. CDA Almere verbindt aan deze actie een wedstrijd, aldus de woordvoerder. De tien inzendingen met de hoogste zonnebloemen van Almere, winnen twee kaarten voor Schouwburg Almere. In totaal worden er 20 kaarten à 25 euro weggegeven. Op deze manier wil CDA Almere de cultuursector steunen.

De zonnebloem staat symbool voor de ‘dorpse’ waarden waar CDA Almere zich sterk voor maakt. Een groene stad waar respect, fatsoen en omzien naar elkaar vanzelfsprekend zijn. Kortom een Almere met: Minder ik en Meer wij!

Dus hebt u de zonnebloemzaadjes geplant? Meet dan de lengte van uw zonnebloem op en stuur de afmeting plus een foto vóór 1 september 2022 naar: cda.almere@gmail.com

Wie weet geniet u dit najaar van een prachtige voorstelling in Schouwburg Almere!

Geschreven door