Word Reismaatje in Almere

Help jongeren MEE op Weg. MEE op Weg is een project van MEE IJsseloevers- een organisatie voor iedereen die vanwege een kwetsbaarheid of beperking, belemmerd wordt in het meedoen in de maatschappij.

Van a naar b met de fiets of met het openbaar vervoer; je doet het bijna zonder erbij na te denken. Maar voor kinderen/jongeren met een beperking is zelfstandig reizen niet zo vanzelfsprekend. Als Reismaatje coach je (jonge) mensen bij het onderzoeken van hun mogelijkheden om zelfstandiger deel te nemen aan het verkeer. Jullie oefenen samen hoe je moet fietsen naar bijvoorbeeld school, of hoe je met de bus naar je stage gaat. Ben jij enthousiast, creatief, geduldig en lukt het jou je aanpak af te stemmen op een ander? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Aanmelden?

Kijk voor meer informatie op meevoormij.nl/vrijwilliger-meeopweg. Aanmelden kan bij Puck Gerritsen via telefoonnummer 06 51 95 56 77 of door te mailen naar p.gerritsen@meeijsseloevers.nl

Geschreven door