Forza Almere maatje te klein voor Odijk.

Met een hele kleine kans om verder te bekeren begon Forza aan het duel met Odijk. maar al snel bleek dat  Odijk met diezelfde gedachte het veld was opgekomen en sterk begon.Het werd uiteindelijk een forse nederlaag.

Weinig vat.

Forza kreeg maar weinig vat op het spel van de gasten en liep herhaaldelijk achter de feiten aan. Forza doelman Quincy Ceder werd al snel getest door Odijk maar even later was het wel raak:0-1. Nooit kwam Forza in zijn spel en Odijk kon met snelle counters uitlopen naar 0-4 en toen was er nog  maar 30 minuten gespeeld.Door wat omzettingen kwam Forza later wat beter in de wedstrijd  maar maar de tegenstander echt onder druk zetten was er niet bij.

Wissels.

Na de rust wat wissels aan Almeerse kant maar echt een verandering in het spel deed zich niet voor. Dat Odijk ook nog een vijfde treffer scoorde was dan ook niet zo verwonderlijk. Later nog een hoekschop waar Odijk ook nog uit scoorde betekende de zesde treffer:0-6. Een fikse nederlaag dus met de competitie start voor de boeg moet er wel het een en ander gebeuren om de spelers weer op een lijn te krijgen. Komende zaterdag speelt men tegen Kockengen en zal men graag een goed resultaat willen neerzetten.