Almeerse amateurclubs krijgen te maken met sterke tegenstanders.

Zaterdag staan er in de tweede competitieronde weer aardige wedstrijden op het programma. Nadat FC Almere en Forza Almere vorige week de volle winst behaalden moest Waterwijk genoegen nemen met een kleine nederlaag. Buitenboys was vrij van competitie.

Komende zaterdag weer nieuwe kansen voor deze clubs. Tweedeklasser Waterwijk heeft dit weekend een vrije dag en kan de komende tegenstander gaan bekijken en dat is BFC waar a.s. zaterdag (aanvang 14.30 uur)  SC Buitenboys tegen speelt.

Dit is het eerste competitieduel voor de ploeg van Mark Steur dat vorige een oefenduel af werkte maar niet tot winst kwam. Hopelijk heeft de coach zijn mannen deze week weer op scherp gezet en komt men goed voor de dag op sportpark Polderkwartier.

Derdeklasser FC Almere hoopt bij DOSC in Den Dolder de tweede overwinning te boeken en zal zeer gemotiveerd afreizen naar DOSC. De jonge ploeg van trainer Sandor Augustijn is gretig en liet vorige week leuk voetbal zien maar had wel veel moeite met afronden. Dat zal zaterdag beter moeten wil men weer aan de goede kant van de score blijven. DOSC verloor vorige week ruim maar zal zich in eigen huis graag willen herstellen, FC Almere is dus gewaarschuwd zal alles moeten geven wil men succesvol uit deze strijd komen. Hier begint men om 14.30 uur.
Vierdeklasser Forza Almere behaalde vorige week de eerste drie punten en zal dit een vervolg willen geven. Het team van trainer Sander Schoonderwoerd krijgt bezoek van de Vecht dat vorige week verloor van BVV ‘31. Bij Forza is men positief om dit duel een goede afloop te geven maar de thuisclub zal zich op eigen bodem graag willen herstellen dus verwacht men een open wedstrijd. Dit duel start zaterdag om 14.30 uur.

Later verslagen van deze duels!

Geschreven door