Eten bestellen? Dat kan groener en eerlijker:

IPicky People kitchen, voor kieskeurige eters

Inderdaad, we’re picky! Want zeg nou zelf, je mag toch best een beetje kieskeurig zijn over wat je in je lichaam stopt? Niet alleen voor je eigen gezondheid, maar ook voor de natuur. Wij geloven dat maaltijdbezorging groener en eerlijker kan. Daarom zijn we begonnen met een vernieuwend concept: Picky People kitchen, met maximale aandacht voor individuele wensen, en minimale impact op mens, dier en milieu.

Picky People kitchen is onze bezorgkeuken, met de eerste vestiging in Almere.

Ons vernieuwende concept draait volledig om:

  • eigen keuze
  • gezondheid
  • duurzaamheid

Eerlijke producten

Of je nou vegan bent, pescetariër of je eet bijvoorbeeld koolhydraatarm: bij Picky People hebben onze klanten maximale vrijheid om zelf hun menu samen te stellen, overeenkomstig met hun eigen levensstijl. Altijd een gepersonaliseerd menu! We geloven in eerlijke producten, vers en voedzaam, zonder onnodige toevoegingen en

Geschreven door