Hockeyclubs begonnen aan competitie.

De hockeyclubs zijn alweer van start gegaan en kunnen de spelers en speelsters hun kwaliteiten weer tonen op de velden. De clubs in Almere zijn daar weer blij mee want om wekelijks hun wedstrijden te kunnen spelen daar doe je het toch voor?

Enthousiast.

Ook bij hockeyclub Buitenhout MHC is dat niet anders en is iedereen weer erg enthousiast om komend seizoen optimaal te presteren. Ook de jeugdige teams staan al weken weer te trappelen en hebben al diverse oefenwedstrijden achter de rug. Vorige week is de competitie begonnen en dat kreeg zaterdag weer een vervolg. 

Voorbeeld.

Buitenhout MHC is een jonge vereniging met veel vrijwilligers die iedere week klaar staan voor de vereniging om de spelers en speelsters naar de zin te maken en dan ook hopen dat de prestaties in het veld ertoe bijdragen dat deze club een mooie uitstraling krijgt. Deze club is een mooi voorbeeld voor vele verenigingen. 

foto: Een actiefoto uit een van de jeugdwedstrijden.

Geschreven door