Laatste week voor 5 euro naar de Floriade

Over twee weken is de Floriade in Almere voorbij. In de laatste week mogen alle Flevolanders voor 5 euro naar binnen. De laatste week wordt afgetrapt op zaterdag 1 oktober met de Flower Power Party. Op die dag mogen ook niet-Flevolanders voor 5 euro het evenement bezoeken als ze een flower power outfit dragen.

Op zaterdag 1 oktober wordt er einde middag gedanst tijdens de Floriade Flower Power Party. Van 16.00 uur tot 18.00 uur wordt bij de Urban Stage muziek gedraaid uit de late sixties en early seventies. Ook zijn er special acts en heel veel bloemen. 

Actietarief voor inwoners van Flevoland

Voor inwoners van Flevoland biedt Floriade tevens van 3 tot en met 8 oktober een speciaal actietarief voor een laatste bezoek aan de Expo. Volwassenen kopen voor 5 euro een entreeticket en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Deze speciale tickets zijn te koop aan de kassa en via de website. Flevolanders dienen wel aan te tonen dat ze in de provincie wonen. Kijk op floriade.com/flevoland voor alle voorwaarden en tickets.

Alain Clark

Ook in die laatste week van Floriade is er nog van alles te beleven: klassieke concerten en theater, dansoptredens, groenshows door televisietuinman Ivo Putman en als hoogtepunt een show van Alain Clark op zaterdagmiddag 8 oktober.

Geschreven door