Tweede bekerronde voor Almeerse amateurclubs.

Zaterdag staan er weer aardige wedstrijden gepland voor de amateurclubs in Almere. Zo gaat ASC Waterwijk op bezoek bij vv Aalsmeer, zeker geen onbekende voor de Almeerders daar deze ploeg ook vorige seizoen een van de tegenstanders was. Om 14.30 uur trapt men af aan de Beethovenlaan in Aalsmeer.

Geen bekende club.

SC Buitenboys gaat in Wormerveer Fortuna bestrijden en dat is geen bekende club voor de ploeg van Mark Steur. Vorige week wist Buitenboys te winnen en zal dat zaterdag ook wel willen realiseren. Dit duel begint om 18.15 uur geen bekende tijd voor de Almeerders.

Winst zou mooi zijn.

FC Almere ontmoet zondagclub Ilpendam, voor Almere zaak om het verlies van vorige week tegen de Volewijckers weg te poetsen en winnend huiswaarts te keren. Of het jeugdige FC Almere hier toe in staat is zullen we afwachten.

Eenheid belangrijk.

Forza Almere gaat op bezoek bij HDS en wil de goede wedstrijd van vorige week ( 3-2 winst) een vervolg geven. Mocht men dit duel winnend afsluiten zit men lekker op koers voor de volgende ronde. Vorige week was de instelling goed en zal ook tegen HDS van groot belang zijn. Hier trapt men af om 15.00 uur.

Later meer over deze duels.

Geschreven door