Inwoners Almere winnen 100.000 euro bij Postcode Loterij 

Een feestelijk begin van het nieuwe jaar voor deelnemers die meespelen met postcode 1317 KG in Almere. Op deze postcode is namelijk een ton gevallen van de Postcode Loterij.

Dit werd zojuist bekendgemaakt door Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld via een livestream op Facebook, YouTube, Nu.nl en postcodeloterij.nl. De winnaars krijgen persoonlijk bericht over de hoogte van hun gewonnen prijs.  

De PostcodeKanjer valt op 1 januari 

Geheel volgens traditie maakt de Postcode Loterij op nieuwjaarsdag bekend waar in Nederland de PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is gevallen. Postcode Loterij ambassadeurs Caroline Tensen en Quinty Trustfull onthullen dat vanavond in de uitzending van ‘RTL Boulevard’ op RTL 4. 

Grootste prijzenpot ooit 

Ook na nieuwjaarsdag regent het prijzen bij de Postcode Loterij. Met een totale prijzenpot van 425,9 miljoen euro aan prijzen en cadeaus, zijn er elke maand 60.000 winnende postcodes. In de periode 2 t/m 6 januari worden dagelijks nog eens 10 tonnen uitgedeeld.

[audio_player id=30990]

Geschreven door