Almeerder Kasper Nova in finale van SBS6 programma The Talent Scouts   

Afgelopen 5 mei speelde hij nog op de Grote Markt in Almere, deze zaterdag (26 augustus) staat hij in de finale van het tv-programma ‘The Talent Scouts’ op SBS6: de in Almere geboren en getogen muzikant Kasper Nova.

Zijn auditie met een cover van One Love (Bob Marley) werd zeer gewaardeerd door de scouts: pop-zangeres Tabitha noemde hem ‘the full package’ en stelde hem direct zeker van een plaats in de halve finale. Zijn optreden in de halve finale met een eigen versie van Sunny (Boney M.) werd even goed ontvangen. Scout Flemming zou “naar Kasper Nova willen kijken als hij behoorde tot de line-up van Pinkpop 2024”: de hoofdprijs die zaterdag op het spel staat. “Al mijn idolen hebben op Pinkpop gespeeld, hoe tof zou het zijn als ik ook in dat rijtje kom te staan”, aldus Kasper Nova. Over het nummer dat hij zaterdag gaat vertolken kan hij nog niets verklappen, behalve dat hij alles uit de kast zal halen.

Deze zaterdag om 20:30 op SBS6: de live finale van The Talent Scouts. Wil je Kasper Nova volgend jaar op Pinkpop zien, dan kun je hem supporten door te stemmen tijdens de live-uitzending.

De auditie van Kasper Nova is terug te zien via deze link. Het optreden uit de halve finale is terug te zien via deze link.

Geschreven door