Voorbeschouwing bekerwedstrijden Almeerse clubs.

Zaterdag begint het echte werk weer voor de voetbalamateurs, de Almeerse clubs hebben inmiddels diverse oefenduels achter de rug en kunnen zaterdag in de eerste officiële wedstrijd kijken hoe  men er momenteel voor staat.

Thuiswedstrijden.

Tweedeklassers ASC Waterwijk en SC Buitenboys hebben allebei een thuiswedstrijd, Waterwijk gaat het zaterdag opnemen tegen sv Hoofddorp terwijl Buitenboys vv Saenden ontvangt.Waterwijk zal zo  goed mogelijk willen presteren en goed willen eindigen in hun poule. Bij Buitenboys zal dat zeker niet anders zijn en heeft men aardig gepresteerd in de oefenduels en wil men dit natuurlijk in de bekerduels ook laten zien. Beiden duels beginnen om 17.00 uur.

Degradatie snel vergeten.

Derdeklasser FC Almere krijgt zaterdag op sportpark De Marken bezoek van De Volewijckers een club uit Amsterdam dat zijn sporen in de voetballerij al lang verdiend heeft. Almere dat het afgelopen seizoen degradeerde uit de tweede klasse wil met het vernieuwde en verjongde team straks in de derde klasse weer optimaal gaan presteren. De bekerwedstrijden zullen de ploeg hierbij zeker helpen om straks te slagen in deze klasse. Deze wedstrijd start om 14.00 uur.

Tot slot krijgt Forza Almere zaterdag op eigen veld te maken met SVMM en is dit ook een mooie test om te zien hoe de selectie er nu bijstaat. Aanvang hier is 14.30 uur.

Hopelijk komen de clubs uit Almere de eerste wedstrijd goed door en geeft dat een boost voor de komende bekerduels. Uiteraard volgen er later verslagen van deze duels!

Geschreven door