Wintercub AV Spirit

Op zondag 2 oktober klinkt vanaf Sportpark Langezand om 10:30 uur het eerste startschot van het nieuwe Wintercupseizoen.

AV Spirit organiseert de komende maanden op elke eerste zondagochtend van de maand (tot en met maart 2023) deze mooie loop door de bossen van Lelystad. De start en finish zijn vanaf de sportaccommodatie van AV Spirit aan het Langezand.

Ook dit seizoen zijn er nieuwe routes voor de lopen over zowel vijf als tien kilometer. Voor de jeugdigen is er de kidsrun over 800 meter en die over twee kilometer. Voor wandelaars is er een route over vijf kilometer. Deelnemers wordt gevraagd om zoveel mogelijk voor in te schrijven via avspiritlelystad.nl/wintercup. Tot en met vrijdag 30 september geldt er een korting bij voorinschrijvingen. Op de dag zelf is inschrijven vanaf 9:30 uur mogelijk in de kantine van AV Spirit.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 0641726661.

Geschreven door