Almeerse voetbalamateurs kunnen weer aan de bak!.

Zaterdag gaat na een beker/inhaal weekend de competitie weer van start voor de amateurs. Voor de Almeerse club staan er weer leuke wedstrijden op het programma.

Hoge ogen gooien. Tweedeklasser ASC Waterwijk moet op bezoek bij PVCV. De Almeerders werden vorige week uitgeschakeld voor de beker maar willen in de competitie hoge ogen gooien. De wedstrijd van twee weken geleden wist de ploeg van Ban Vis winnend af te sluiten en pakte daarmee de eerste drie punten. BFC is de koploper in 2B en heeft 7 punten voorsprong op de Almeerders. Winst zou perfect zijn voor Waterwijk.

Stunten. SC Buitenboys deed het tot nog toe beter in deze afdeling en verzamelde 6 punten uit 3 duels. Zaterdag tegen Victoria kan men zich bij winst in de top voegen. Het team van trainer Mark Steur wil graag stunten bij Victoria dat ook een van de koplopers is in deze afdeling. Het vertrouwen is ruimschoots aanwezig bij de Almeerders.

Winst belangrijk. In de derde klasse krijgt FC Almere bezoek van koploper FC Hilversum. Almere heeft momenteel 6 punten uit 4 duels en staat 6 punten achter op de koploper. Belangrijk voor de ploeg van Sandor Augustijn is om weer eens tot winst te komen en dan een paar plaatsen te kunnen stijgen.

Boost. In de 4e klasse krijgt Forza Almere bezoek van Robinhood dat een punt meer heeft dan het team van trainer Sander Schoonderwoerd. Ook hier is winst erg belangrijk en kan het zelfvertrouwen een goede boost geven.

Al met al staan ons weer mooie  wedstrijden te wachten en komen we via Omroep Almere weer op terug.

Geschreven door