Cinemaniaaa in Het Nieuwe Filmhuis: voor € 6,- naar de film

Op 2, 3 en 4 november kun je bij ruim 170 locaties in Nederland heel voordelig naar de film. Je betaalt dan maar € 6,- voor een kaartje. Het Nieuwe Filmhuis doet ook mee aan deze landelijke najaarscampagne.

Tijdens Cinemaniaaa draaien een aantal mooie films in Het Nieuwe Filmhuis. Zoals Competencia Oficial, met Penélope Cruz en Antonio Banderas in de hoofdrol. Totem, de openingsfilm van Cinekid Festival 2022, over Ama die haar vader móet vinden en daarbij onverwacht hulp krijgt van haar totemdier: een gigantisch stekelvarken. In Boiling Point probeert een chef-kok ondanks alle tegenslagen zijn restaurant draaiende te houden. In de natuurfilm Wild Port of Europe krijg je een inkijk in het onverwachte dierenleven in de haven van Rotterdam. Tijdens Cinemaniaaa draait ook Moonage Daydream nog een keer, de bijzondere documentaire over David Bowie met nog nooit eerder vertoonde beelden.

Leden van De Nieuwe Bibliotheek krijgen overigens altijd korting krijgt op tickets voor Het Nieuwe Filmhuis? Word lid en ga altijd voordelig naar de film!

Geschreven door