Lastige duels voor Waterwijk en Buitenboys in tweede klasse

Tweedeklasser ASC Waterwijk gaat zaterdag op bezoek bij BFC in Bussum. Het is voor de Almeerders het tweede competitieduel de ploeg van Ben Vis was vorige speelronde vrij. BFC wist vorige week bij Buitenboys de punten mee te nemen en zal ongetwijfeld tegen Waterwijk door willen pakken.

Tegenstand.

SC Buitenboys moet in dezelfde afdeling op bezoek bij Benschop en kan op behoorlijk wat tegenstand rekenen. Deze ploeg speelde vorige week gelijk tegen Breukelen (2-2). Voor Buitenboys belangrijk om de eerste punten binnen te halen zodat de ploeg van Mark Steur weer wat zelfvertrouwen kan kweken om de onderste regionen te verlaten.

Voluit gaan.

FC Almere ontvangt zaterdag in de derde klasse Odysseus ‘91 op sportpark de Marken. Het team van Sandor Augustijn wist de eerste twee duels winnend af te sluiten en zal tegen deze tegenstander weer tot het uiterste moeten gaan om de goede reeks voort te zetten. 

Derde plaats.

Forza Almere wist in de vierde klasse ook de eerste twee duels te winnen en draait tot nog toe goed mee en staat derde op de ranglijst. Zaterdag moet men op bezoek bij het lastige ‘s Graveland dat drie punten op de Almeerders achter staan. 

Later verslagen van deze wedstrijden op Omroep Almere.

Geschreven door