Luister zondag om 14.00 uur de Podcast Politiek Circus Almere: Het pluche zit heerlijk

Marcel Beijer en Robert Mienstra, journalisten van Almere DEZE WEEK spreken in deze podcast met Ayla Lokhorst van de Partij voor de Dieren en Lex Ruyssenaars van Respect Almere. De onderwerpen: het voedselprobleem, de verslaafdenopvang in Poort, het Kunstmuseum, de Short Stirling, Annemarie Jorritsma en de Oeigoeren in China, de stilte rond het college, de SP en de Partij voor de Dieren als coalitiepartijen, de website raadvanalmere.nl, de slotmanifestatie van de Floriade en een excuus

De uitzending wordt dinsdagavond herhaald op Omroep Almere om 22.00 uur.

(Foto: v.l.n.r. Lex Ruyssenaars van Respect Almere, Ayla Lokhorst van de Partij voor de Dieren, Robert Mienstra en Marcel Beijer)

Geschreven door