Twee verdachten aangehouden voor woningoverval aan de Klipgriend

De politie heeft op woensdag 18 oktober twee verdachten aangehouden voor de gewapende woningoverval aan de Klipgriend. Het gaat om een 19-jarige man uit Almere en een 18-jarige man uit Den Haag. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte.

Woningoverval aan de Klipgriend

Het is donderdag 5 mei als om 15.45 uur wordt aangebeld bij de bewoners. Drie mannen in donkere kleding bedreigen de bewoner met wapens. Niet veel later gaan zij er weer vandoor op één scooter. De politie startte direct een zoektocht naar de drie mannen.

Signalement en beelden

De drie verdachten zijn vastgelegd op beeld. Hieruit blijkt dat het gaat om drie mannen met het volgende signalement:

  • Helemaal zwart gekleed
  • Zwarte bivakmuts en capuchons
  • Handschoenen
  • Donkere huidskleur
  • Rond de 20-25 jaar
  • Tussen de 1.80 en 1.90 meter

Heeft u meer informatie over de derde verdachte?

Mede door hulp van getuigen en binnengekomen tips, kon de politie twee verdachten aanhouden. We zijn nog opzoek naar een derde verdachte. Herkent u bovenstaande signalementen van de verdachten en/of de scooter? Of heeft u andere informatie met bijvoorbeeld beelden die ons kunnen helpen in het onderzoek? Geef uw tips door via het tipformulier of bel 0900-8844. U kunt ook anoniem melden via 0800-7000.

Geschreven door