Almeerse topper Waterwijk tegen Buitenboys op sportpark Rie Mastenbroek

Zaterdag kan de voetballiefhebber hopelijk genieten van een heerlijke wedstrijd tussen de tweedeklassers ASC Waterwijk en SC Buitenboys. De beide tweedeklassers ontmoeten elkaar na lange tijd weer eens in competitieverband. Waterwijk verloor vorige week nipt van Breukelen en zal zich ongetwijfeld willen herstellen, terwijl Buitenboys gelijk speelde tegen Geinoord Nieuwegein.

Beide trainers, Ben Vis en Mark Steur willen graag drie punten aan hun totaal toevoegen dus zullen de teams zaterdag zeer gemotiveerd aan dit duel beginnen. Ook na afloop zal de derde helft een gezellig sluitstuk zijn als de muziek verzorgt wordt door Danny Temming, dus het belooft weer eens een mooi spektakelstuk te worden in Almere.

Nodig punten halen

Een klasse lager krijgt FC Almere te maken met een uitwedstrijd tegen Wasmeer. De laatste vijf duels wist de ploeg van Sandor Augustijn geen enkel punt te halen dus wordt het tijd voor een verandering hierin. De jonge ploeg van Almere mist node routine in de ploeg en dat breekt iedere week het team op. Verder worden de simpelste kansen gemist! Hopelijk komt snel de ommekeer voor de ploeg uit Almere-Haven.

Bovenste plekken

In de vierde klasse D zegevierde Forza Almere vorige week met 3-2 over NVC en doet men weer lekker mee voor de bovenste plekken. Zaterdag speelt men een uitwedstrijd bij ASV ‘65 en hoopt men de goede wedstrijd van vorige week voort te zetten. Trainer Sander Schoonderwoerd is blij met spitsspeler Sylvan Speelman die vrij regelmatig scoort voor zijn ploeg. Of dat zaterdag ook weer gaat lukken zullen we later zien.

foto: Danny Temming verzorgt zaterdag de muziek na afloop van de derby.

Geschreven door