FC Breukelen de gelukkige winnaar tegen Waterwijk na vermakelijk duel.

In de zaterdag tweede klasse B hebben FC Breukelen en ASC Waterwijk het publiek heerlijk vermaakt. Beide ploegen streden voor de winst waarin de eerste helft Waterwijk de betere partij was. Uiteindelijk moest men de winst aan de thuisclub laten.

Uitstekende start.

Waterwijk begon uitstekend aan dit duel en kreeg al direct wat mogelijkheden om de score te openen. Dat gebeurde dus niet maar later in de eerste helft kregen de Almeerders een strafschop maar de slecht ingeschoten bal was de opluchting bij FC Breukelen en bleef de 0-0 staan. Ook Breukelen had hierna wat kansjes maar de zuiverheid was er niet.

Klutsbal.

In de tweede helft was Breukelen de iets betere ploeg en creëerde ook wat kansen maar wist niet tot scoren te komen. Waterwijk deed ook wel wat terug maar ook hier stond het vizier niet echt op scherp. In minuut 75 kreeg de thuisclub in het zestienmeter gebied drie aardige kansen en in de kluts wist men uiteindelijk de 1-0 te scoren. Hierna kwam Waterwijk sterk terug maar met kunst en vliegwerk wist men de winst over de streep te trekken. Waterwijk had zeker meer verdiend maar dat telt niet altijd en vertrok men zonder punten terug naar Almere.

Geschreven door