Omroep Almere live bij Ally On Ice

De maand december staat in het teken van de kerstacties, schaatsen en veel feest.

In het centrum van Almere is ook dit jaar weer een mooie ijsbaan aanwezig waar met veel plezier kan worden geschaatst. De ondernemers hebben gezorgd dat er weer veel te beleven is in het centrum. Er staan kerstpoppen waar u uiteraard mee op de foto kunt.

Op de schaatsbaan is een kleine radio studio ingericht voor Omroep Almere. Dagelijks zullen we een aantal uren live uitzenden met diverse programma’s. Wij zijn dagelijks van 14-17.00 uur en ook op de donderdag, vrijdag, zaterdag en zondagavonden zijn er live uitzendingen. Uiteraard zijn we ook op zaterdag en zondag van de partij. Voor de juiste tijden houd de site van Ally on Ice in de gaten. Er zijn ook diverse live optredens zoals bv ons muziek programma Your Music Live.

De uitzendingen zijn gewoon te volgen via onze site. Klik op luister live of kijk live. Tijdens de uitzendingen is de videostream aanwezig. Kunnen door de schaatsers plaatjes worden aangevraagd en uiteraard kunnen ze vanaf de ijsbaan de groetjes doen aan de luisteraars.

De uitzendingen zijn terug te beluisteren via Radio Gemist.

[audio_player id=30161]

Geschreven door