Schaatsbaan Buiten gaat vandaag open “BUITEN ON ICE”

De leukste ijsbaan van Almere. Blok het alvast in je agenda, van 13 december tot 7 januari in Almere Buiten Centrum!

Welkom bij de meest sfeervolle schaatsbaan van Almere, waar plezier maken centraal staat! Onze schaatsbaan is niet alleen de ideale plek om jezelf uit te leven op het ijs, maar ook voor schoolschaatsen en besloten bedrijfsborrels op het ijs. Laat je verrassen door de winterse magie van onze schaatsbaan in Almere Buiten.

  • Kom ook naar de feestelijke opening op 13 december. Om 15:00 barst het feest los en is de schaatsbaan officieel geopend! De schaatsbaan zal door niemand minder dan TV-Kok en Kookboeken schrijfster Sharon de Miranda en Ally de aap geopend worden! Mis het niet.
  • Zaterdag 16 december is er tussen 12 en 17.00 uur disco schaatsen met DJ Hans Travolta.

Voor meer informatie kunt u mailcontact opnemen via mailadres info@buitenonice.nl

PRIJZEN EN OPENINGSTIJDEN

Voor slecht €7,50 kunt u gebruik maken van de schaatsbaan. De prijs is inclusief huur van schaatsen, een kopje koffie/thee en een strippenkaart voor leuke acties in het centrum van Almere Buiten!

Let op, het gebruik van noren is niet toegestaan op de schaatsbaan. 

De schaatsbaan is elke dag geopend van 10:00 tot 19:00. Eerste kerstdag gesloten.

VRIJWILLIGER WORDEN?

  • Om dit alles mogelijk te maken, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan de gezelligheid en veiligheid op de schaatsbaan. Als vrijwilliger maak je deel uit van een hecht team dat samenwerkt om iedereen een onvergetelijke tijd op het ijs te bezorgen. Lijkt het je leuk om bij de leukste schaatsbaan van Almere te helpen? Mail dan naar info@buitenonice.nl

SCHOOLSCHAATSEN

  • Voor scholen bieden we speciale arrangementen aan, zodat leerlingen kunnen genieten van een gezonde dosis beweging en fun op het ijs. Voor meer informatie kunt u mailen naar schoolschaatsen@buitenonice.nl

DE SCHAATSBAAN HUREN?

  • Voor bedrijven die op zoek zijn naar een originele locatie voor hun bedrijfsborrel, bieden wij de mogelijkheid om het ijs af te huren. Organiseer een informele netwerkborrel of een feestelijke bijeenkomst onder het genot van warme drankjes en heerlijke versnaperingen. Voor meer informatie kunt u mailen naar events@buitenonice.nl

Geschreven door